Dom > Servis > FAQ

Zhejiang Mesa Sanitary Co., ltd

FAQ:

P: Da li ste proizvođač?

O: Da. Naša fabrika se nalazi u Pinghu. U blizini je Šangaj i Hangžu. Dobrodošli posetite našu fabriku ako je vaše vrijeme dozvoljeno.


P: Šta je sa vremenom isporuke?

O: Vreme isporuke je oko 30-35 dana od dana prijema preuzimanja. Međutim, to je osnova našeg proizvodnog programa. Molim Vas, slobodno nas kontaktirajte kako biste rekli vašem zahtjevu i količini da biste dobili tačan datum.


P: Da li prihvatate redosled uzorka?

O: Mogli smo da shvatimo vašu zabrinutost u pogledu kvaliteta proizvoda, tako da je uzorak prihvatljiv. Vreme isporuke uzorka zavisi od pripremljenog materijala. Dakle, bolje nam recite koji materijal vam je potreban kada nas kontaktirate.


P: Koliko dugo traje vaša garancija?

O: 10 godina. S druge strane, 1% rezervnih delova narudžbine će biti obezbeđene kada je vaša količina 100 kompleta. Trudićemo se da vam pružimo usluge posle prodaje.


P: Kako dobiti vašu ponudu proizvoda?

O: Pre nego što dobijete našu ponudu, molimo potvrdite koji su vam proizvodi potrebni, kao što su veličina proizvoda, kakvo staklo (prozirno staklo, mrazeno staklo, staklo od stakla i tako dalje) i debljinu stakla. Navodi se na osnovu tih informacija. Ponekad kupci možda nemaju ovakve detaljne informacije, mogli bismo preporučiti vruću prodaju za vašu referencu.


P: Koji je radijus kvadranta za tuš kabine iz Mesa?

O: Radijus kvadratnih kućišta je 550.


P: Kako da očistim tuš kabinu?

A: 1. Nakon svake upotrebe tuš kabine ispraznite staklo vodom da biste uklonili rezidualni sapun. Zatim koristite štapić za uklanjanje ostataka vode.

2. Preporučujemo da koristite mekanu krpu za čišćenje staklenih površina. Stakleno razmazivanje nečistoća treba očistiti sredstvo za čišćenje stakla. Ne bi trebalo koristiti nikakvo agresivno rastvaranje i čišćenje, jer oni mogu trajno oštetiti sloj Easy Clean.

3. Premaz treba popraviti pomoću sredstva za zaštitu stakla svakih 6 meseci. Prije nanošenja sredstva za zaštitu stakla, staklene površine treba očistiti sredstvom za čišćenje stakla, kako bi se uklonile potencijalne nečistoće.

4. Hrane i valjke treba podmazati tehničkom vazelinom ili silikonskom mastom najmanje jednom godišnje.


P: Kako da navedem varijantu tuš kabine (levo ili desno)?

O: 1Stand ispred tuš kabine i vidjeti na kojoj strani su šarke. Ako su na levoj strani, varijanta je ostavljena; ako su šarke na desnoj strani, varijanta je ispravna. Za ekrane na kadama varijanta je naznačena sa strane koja uključuje profil za montiranje zidova.

2.Variant tuš kabine sa kliznim vratima određuje se na osnovu kretanja vrata - varijanta desne strane je kada se vrata otvaraju desno i levo varijanta ako se vrata otvaraju levo.


P: Gde mogu kupiti MESA proizvode?

O: Trenutno, imamo agent u SAD Dallas, ako se nalazite u SAD-u, možete kupiti od našeg agenta.

Pored toga, možete nas kliknuti na e-mail upitom o vrstama proizvoda koji su vam potrebni?


P: Zašto se silikon ne drži akrila?

Sjaj akrila može ponekad uticati na adheziju, u takvim slučajevima preporučujemo lagano brušenje površine kako bi stvorili grubu površinu na kojoj će silikon biti primijenjen.


P: Kakvu vrstu grejanja preporučujete?

Preporučujemo akrilno lateks kontejner


P: Da li se pena ukloniti sa baze?

Nemojte uklanjati penu iz baze. Ni pod kojim uslovima pena ne sme biti uklonjena sa baze. Pena obezbeđuje stabilnost i podršku bazama.