Dom > o nama > Tvornica Mesa

Zhejiang Mesa Sanitary Co., ltd

Kompanija Mesa Shower je osnovana 1998. godine sa sedištem u Pinghu, u Kini


mesa shower room

Tvornica Mesa izgrađena je na 20000 m2 i radi na 120 zaposlenih sa proizvodnim kapacitetom od 140.000 jedinica godišnje.

Mesa uživa mrežu za stotine dilera širom svijeta koji stiču povjerenje kupaca i dobrog poznatog brenda na nacionalnom tržištu. Od tada smo krenuli napred da postanemo broj jedan proizvođač u smislu kvaliteta i inoviranih dizajna koji nam je pomogao da se utro put do međunarodnih tržišta sa naprednim standardima i uslugama.

Sa 20 godina iskustva u proizvodnji tuš kabina i kadom, našim iskusnim R & D timom smo ostvarili veliku reputaciju sa najširim asortimanom u sektoru koji sadrži 19 serija od 1000 različitih dizajna. naši proizvodi odražavaju lepe i ekskluzivne dizajne. Danas se smatramo jednim od najbogatijih tuš kabina i akrilnih kupaca u opcijama i širokim selekcijama širom nacije, čak i sa našom mogućnošću i fleksibilnošću da prilagodimo modele za posebne projekte i OEM za poznate brendove u oblasti sanitarnih proizvoda širom sveta najbolji ukus i kvalitet koji zadovoljavaju različite vrste klijenata.

Naš kvalitet se provjerava i doživljava kroz naše testno polje sa 4 faze prije isporuke, svi modeli su testirani na više od 100000 otvaranja / zatvaranja testa profila šarki nosača, hidroizolacije i otpornosti na staklo od 50 Kgs. Sve odobrene i sertifikovane za dug životni ciklus, i dalje se razvijaju i poboljšavaju.

mesa shower room

mesa shower room

mesa shower room