Dom > o nama > Mesa Mission

Zhejiang Mesa Sanitary Co., ltd

Kineski vodeći proizvođač tuš kabine i akrilne kade


Mesa Mission

● Naša kompanija, koja se na osnovu misije zasniva na pružanju brzih, visokokvalitetnih, pristupačnih usluga našim klijentima u bilo koje vrijeme i bilo gdje, pružanjem rješenja usmjerenih na kupce, ima za cilj postati svjetska brend internacionalna kompanija i biti lider u svojoj oblasti aktivnost. Da bi ostvarili ovaj cilj, radite ne samo u Kini, koja se bavi svetskim tržištima.


Mesa principi:

● Mi određujemo i postižemo ciljeve da budemo najbolji za sebe.

● Želimo da idemo dalje.

Mi smo disciplinovani, ponašamo se brzo i stabilno.

Uvek težimo unapređenju i savršenom kvalitetu.


● Potpuno razumemo potrebe naših klijenata i izazove sa kojima se suočavaju.

● Mi sistematski razvijamo svoje lične veštine, čime povećavamo svoj potencijal.

● Delujemo efikasno, racionalno i brzo.

● Prihvatamo promjene kako bismo ostali konkurentni u budućnosti.


Mesa vision

Mesa je usvojila viziju postajanja globalne kompanije koja je među vodećim kompanijama na polju u kojoj kompanija posluje i stalno razvija sa tehnološkim inovacijama, proizvodi kvalitetne proizvode koji ispunjavaju očekivanja svojih kupaca, pruža zadovoljstvo svojim kupcima i zaposlenima.


Inovacija

Jedna od naših osnovnih vrednosti i nezaobilazni deo je inovacija. Naša vrijednost je našim kupcima i našim poslovnim partnerima koji nas okružuju da proizvode proizvode, usluge i rješenja koja pružaju velike prednosti. Smatramo ga jednim od najvažnijih faktora koji nam pomažu da postignemo vođstvo na nacionalnom tržištu i postupimo prema tome.


Stvaranje održive vrijednosti

Stvaranje održive vrijednosti; Da budemo jaki i pouzdani poslovni partner, pružimo stvarne prednosti našim kupcima, pružimo izvanredne mogućnosti za lični i profesionalni razvoj naših zaposlenih, da budemo dugoročni poslovni partner za naše dobavljače i da postupamo etički i odgovorno za šire društvo .